Webit Investment Network създаде тази декларация за поверителност, за да демонстрира нашия твърд ангажимент към поверителността. Следното разкрива нашите практики за събиране и разпространение на информация за този уебсайт: www.webit.capital

Webit Investment Network си запазва правото да променя тази политика по всяко време, като уведоми потребителите за съществуването на нова декларация за поверителност.

Webit Investment Network уважава вашата поверителност и се ангажира да я защитава чрез спазването на тази политика.

Тази политика описва типа информация, която можем да събираме от вас или която можете да предоставите, когато посещавате уебсайта www.webit.capital, и нашите практики за събиране, използване, поддържане, защита и разкриване на тази информация.   Моля, прочетете внимателно тази политика, за да разберете нашите политики и практики по отношение на вашата информация и как ще я третираме. Ако не сте съгласни с нашите правила и практики, имате избор да не използвате нашия уебсайт. 

Тази политика се отнася за информацията, която събираме:

  • На този уебсайт

  • В имейли, текстови съобщения и други електронни съобщения между вас и този уебсайт.

  • От попълването на формулярите в този уебсайт

  • Когато взаимодействате с нашите реклами и приложения на уебсайтове и услуги на трети страни, ако тези приложения или реклами включват връзки към тази политика.

Кои сме ние

Webit Investment Network (WIN) е компания, със специално право да придобива дялове във финалистите (победителите) на едно от най-големите и оспорвани състезания за иновативни и технологични компании в света, създадено и продуцирано от Webit – Founders Games. До 5 финалисти биват избирани от хиляди компании от цял свят.

WIN има право да придобива дялове във финалистите на Founders Games съгласно договор с организатора на световните събития Webit и съгласно правилата на Founders Games. Цялата селекция на Founders Games се прави от стотици инвеститори, които формират глобалната колективна интелигентност на “Игрите за Предприемачи”.

Това прави корпоративното управление на WIN предвидимо, устойчиво и прозрачно за всички инвеститори. WIN прави инвестиции САМО в най-добрите компании (финалистите на Founders Games), които преминават един от най-тежките, задълбочени и прозрачни процеси по проучване и селекция в света и исторически са доказано успешни!

Събиране на лични данни

Съгласно Общия регламент за защита на данните на ЕС (GDPR) личните данни се определят като:

всяка информация, свързана с идентифицирано физическо лице или физическо лице, което може да бъде идентифицирано („субект на данни“); физическо лице, което може да бъде идентифицирано, е лице, което може да бъде идентифицирано, пряко или непряко, по-специално чрез идентификатор като име, идентификационен номер, данни за местоположение, онлайн идентификатор или един или повече фактори, специфични за физическото, физиологичното, генетична, умствена, икономическа, културна или социална идентичност на това физическо лице”.

Под „Информация за използване“ или „Данни за използване“ имаме предвид информация за онлайн активността на дадено лице, която сама по себе си не идентифицира лицето, като например браузър тип, операционна система, най-гледани и посещавани страници и връзки на нашия уеб сайт, най-популярни входни и изходни точки, брой попълвания на формуляри, време, прекарано на страниците, най-популярни изтегляния, най-популярни ключови думи, използвани извън сайта, за да отведат клиенти до нашия уебсайт, информация, събрана чрез бисквитки и друга информация за събития на устройството, като системна активност, сривове и хардуерни настройки.

По принцип ние не считаме данните за използване като лична информация, тъй като данните за използването сами по себе си обикновено не идентифицират физическо лице. Личната информация и данните за използване могат да бъдат свързани заедно. Различни типове информация за използване също могат да бъдат свързани заедно и след като бъдат свързани, може да идентифицира отделно лице. В такива случаи те се третират и защитават като лични данни. Освен това някои данни за използване може да са лична информация съгласно приложимото законодателство.

Webit Investment Network събира информация, която ни предоставяте и от вашето използване на уебсайта и услугите. Информацията, която събираме и как я обработваме зависи от начина, по който използвате и осъществявате достъп до уебсайта. Част от информацията се събира автоматично чрез използването на бисквитки и подобни инструменти за събиране на данни. Моля, вижте по-долу за повече информация относно използването на бисквитки от Webit Investment Network.

Ние събираме информация от вас, когато

Използване на уебсайта: Ние събираме лична информация и данни за използване от вас, когато създадете акаунт, за да използвате една от услугите, свържете се с нас за помощ или информация или по друг начин да предоставите личната си информация или да поискате други услуги. Ние събираме информацията и съдържанието, които ни изпращате, когато въвеждате информацията си във формуляр на нашия уебсайт, изисквате допълнителна информация за услуга и когато въвеждате коментари или изпращате рецензия или жалба.

Свържете се със социалните медии чрез уебсайта: Уебсайтът може да ви предложи възможността да използвате Facebook Connect или други социални медийни услуги (наричани заедно,  ;„Социални медии“) във връзка с определени услуги. Когато осъществявате достъп до услугите чрез вашия акаунт във Facebook или друга социална медия, услугите може, в зависимост от вашите настройки за поверителност, да имат достъп до информация, която сте предоставили на платформата за социални медии. Можем да използваме тази информация за целите, описани в тази Политика за поверителност или по времето, когато информацията е била събрана.

Данни за използване: Също така автоматично събираме данни за използване, когато взаимодействате с уебсайта. Всеки път, когато използвате уебсайта или услугите, ние използваме информацията за местоположението от вашето мобилно устройство или браузър, за да приспособим услугите и изживяването на уебсайта към вашето местоположение.

Информация, която събираме чрез технологии за автоматично събиране на данни.

Докато навигирате и взаимодействате с нашия уебсайт, може да използваме технологии за автоматично събиране на данни, за да съберем определена информация за вашето оборудване, действия на сърфиране и модели, включително:

  • Подробности за вашите посещения на нашия уебсайт, включително данни за трафика, данни за местоположението, регистрационни файлове и други комуникационни данни и ресурсите, до които имате достъп и използвате на уебсайта.

  • Информация за вашия компютър и интернет връзка, включително вашия IP адрес, операционна система и тип браузър.

Може също така да използваме тези технологии, за да събираме информация за вашите онлайн дейности във времето и в уебсайтове на трети страни или други онлайн услуги (проследяване на поведението). 

Информацията, която събираме автоматично, е статистическа информация и не включва лична информация, но може да я поддържаме или да я свързваме с лична информация, която събираме по други начини или получаваме от трети страни. Помага ни да подобрим нашия уебсайт и да предоставим по-добра и по-персонализирана услуга, включително като ни позволява да:

  • Оценете размера на нашата аудитория и моделите на използване.

  • Съхранявайте информация за вашите предпочитания, което ни позволява да персонализираме нашия уебсайт според вашите индивидуални интереси.

  • Ускорете търсенията си.

  • Да ви разпознаем, когато се върнете на нашия уебсайт.

Технологиите, които използваме за това автоматично събиране на данни, може да включват:

  • Бисквитки. Бисквитката е малък файл, поставен на твърдия диск на вашия компютър. Можете да откажете да приемете бисквитки на браузъра, като активирате съответната настройка на вашия браузър. Въпреки това, ако изберете тази настройка, може да нямате достъп до определени части от нашия уебсайт. Освен ако не сте коригирали настройките на браузъра си така, че да отказва бисквитки, нашата система ще издава бисквитки, когато насочите браузъра си към нашия уебсайт. Моля, вижте инструкциите за помощ на вашия браузър, за да научите повече за бисквитките и другите технологии и как да управлявате тяхното използване. Ако решите да откажете или изтриете бисквитките, ще трябва да повторите този процес, ако използвате друг компютър или смените браузъра.

  • Flash бисквитки. Някои функции на нашия уебсайт може да използват локално съхранени обекти (или Flash бисквитки), за да събират и съхраняват информация за вашите предпочитания и навигация до, от и на нашия уебсайт. Flash бисквитките не се управляват от същите настройки на браузъра, които се използват за бисквитките на браузъра.

  • Уеб маяци. Страниците на нашия уебсайт и нашите имейли може да съдържат малки електронни файлове, известни като уеб маяци (наричани също ясни gif файлове , пикселни тагове и gif файлове с един пиксел), които позволяват на Компанията, например, да преброи потребителите, които са посетили тези страници или отворили имейл, и за други свързани статистически данни за уебсайтове (например записване на популярността на определено съдържание на уебсайтове и система за проверка и целостта на сървъра).

Ние не събираме лична информация автоматично, но може да свържем тази информация с лична информация за вас, която събираме от други източници или вие ни предоставяте.

Използване на бисквитки и други технологии за проследяване от трети страни

Някое съдържание или приложения, включително реклами, на уебсайта се обслужват от трети страни, включително рекламодатели, рекламни мрежи и сървъри, доставчици на съдържание и доставчици на приложения. Тези трети страни могат да използват бисквитки самостоятелно или във връзка с уеб маяци или други технологии за проследяване, за да събират информация за вас, когато използвате нашия уебсайт. Информацията, която събират, може да бъде свързана с вашата лична информация или могат да събират информация, включително лична информация, за вашите онлайн дейности във времето и в различни уебсайтове и други онлайн услуги. Те могат да използват тази информация, за да ви предоставят реклама въз основа на интереси (поведенческа) или друго целево съдържание.

Ние не контролираме технологиите за проследяване на тези трети страни или как могат да бъдат използвани. Ако имате въпроси относно реклама или друго целево съдържание, трябва да се свържете директно с отговорния доставчик.

Как използваме вашите лични данни

Ние използваме личните данни, които събираме, за да управляваме, подобряваме и персонализираме уебсайта и услугите, включително за предоставяне на обслужване на клиенти, персонализиране на нашия маркетинг, за откриване, предотвратяване и смекчаване на измамни или незаконни дейности. Вие се съгласявате, че можем да използваме вашите лични данни, както следва:

  • за предоставяне на услугите за вас;

  • за изпълнение на всяка друга цел, за която сте го предоставили;

  • за да управляваме, подобряваме и персонализираме услугите, които предлагаме, и да даваме на всеки потребител по-последователно и персонализирано изживяване при взаимодействие с нас;

  • за обслужване на клиенти, сигурност, за откриване на измами или незаконни дейности или за целите на архивиране и архивиране във връзка с предоставянето на Услугите;

  • за да комуникираме с вас по имейл, телефон или по друг начин, упълномощени от вас, за да ви информираме за услугите, конференциите, събитията и др.

  • за по-добро разбиране на начина, по който потребителите осъществяват достъп и използват уебсайта и услугите, с цел опити за подобряване на уебсайта и услугите и за отговор на потребителските предпочитания, включително персонализиране на език и местоположение, персонализирана помощ и инструкции или други отговори на използването на услугите от потребителите;

  • за да ни помогнете да разработим нашите нови услуги и да подобрим нашите съществуващи услуги;

  • да предоставим на потребителите реклама и директен маркетинг, които са по-подходящи за вас;

  • за оценка на ефективността и подобряване на рекламата и други маркетингови и промоционални дейности във или във връзка с Услугите.

  • за всякакви други цели с вашето съгласие.

Правно основание за обработка на лични данни от жители на ЕИП

Ако пребивавате в Европейското икономическо пространство (ЕИП), нашата обработка на вашата лична информация ще бъде легитимирана, както следва:

  • Когато изискваме вашето съгласие за обработване на вашата лична информация, такова обработване ще бъде оправдано съгласно член 6, параграф 1, буква. (a) от Общия регламент за защита на данните (ЕС) 2016/679 („GDPR“).

  • Ако обработването на вашите лични данни е необходимо за изпълнението на договор между вас и Webit Investment Network или за предприемане на преддоговорни стъпки по ваше искане, такова обработване ще се основава на член 6 (1) от ОРЗД ) свети. (б).”). Ако тези данни не бъдат обработени, Webit Investment Network няма да може да ви регистрира за избрано събитие.

  • Когато обработването е необходимо, за да спазим законово задължение, ние ще обработим вашата информация въз основа на член 6, параграф 1 от ОРЗД. (c)

  • И когато обработката е необходима за целите на легитимните интереси на Webit Investment Network, такава обработка ще бъде извършена в съответствие с член 6, параграф 1 от ОРЗД. (е). „Законни интереси“ означава интересите на нашата компания в провеждането и управлението на нашия бизнес, за да ни позволи да ви предоставим най-доброто обслужване и най-сигурното преживяване. Например, ние имаме интерес да гарантираме, че нашите събития са подходящи за вас, така че можем да обработваме вашите лични данни, за да ви изпратим информация, която е съобразена с вашите интереси. Може да се прилага и за обработване, което е във ваш интерес.

Например, може да обработим вашата информация, за да ви защитим от измами, когато извършвате транзакции на нашия уебсайт, и за да гарантираме, че нашите уебсайтове и системи са защитени.

Когато обработваме вашата лична информация за нашите законни интереси, ние се уверяваме, че разглеждаме и балансираме всяко потенциално въздействие върху вас (както положително, така и отрицателно) и вашите права съгласно законите за защита на данните. Нашите законни бизнес интереси не заменят автоматично вашите интереси – ние няма да използваме вашите лични данни за дейности, при които нашите интереси са по-важни от въздействието върху вас (освен ако имаме вашето съгласие или по друг начин не се изисква или е разрешено от закона).

Разкриване на информация

Можем да разкриваме обобщена информация за нашите потребители и информация, която не идентифицира никое физическо лице, без ограничения.

Може да разкрием лична информация, която събираме или предоставяте от вас, както е описано в тази политика за поверителност:

  • На нашите партньори.

  • На изпълнители, доставчици на услуги и други трети страни, които използваме в подкрепа на нашия бизнес и които са обвързани от договорни задължения да пазят поверителността на личните данни и да ги използват само за целите, за които сме им ги разкрили.

  • За да изпълни целта, за която го предоставяте.

  • За всякакви други цели, разкрити от нас, когато предоставяте информацията.

  • С вашето съгласие.

  • За правни цели: Може също така да споделяме информация, която събираме от потребителите, ако е необходимо, за да наложим правата си, да защитим правата, собствеността или безопасността на други, или ако е необходимо, за да подпомогнем външен одит, съответствие и корпоративни управленски функции. Ние ще разкрием лични данни, когато сметнем за необходимо, за да отговорим на призовка, регламент, обвързваща заповед на агенция за защита на данните, правен процес, правителствено искане или друг правен или регулаторен процес. Може също така да споделяме лична информация, ако е необходимо, за да търсим налични средства за защита или да ограничим щетите, които можем да понесем.

  • Корпоративни промени. Можем да прехвърлим информация, включително Вашите лични данни, във връзка със сливане, продажба, придобиване или друга промяна на собствеността или контрола от или на нас или от която и да е свързана компания (във всеки случай изцяло или частично). Когато настъпи някое от тези събития, ще положим разумни усилия, за да уведомим потребителите, преди вашата информация да бъде прехвърлена или да стане предмет на различна политика за поверителност.

Къде съхраняваме вашите лични данни

Данните, които събираме от вас, ще бъдат прехвърлени и съхранявани в Европейския съюз в Република България. Webit Investment Network ще предприеме всички разумно необходими стъпки, за да гарантира, че вашите данни се третират сигурно и в съответствие с тази политика за поверителност. Цялата информация, която предоставяте на Webit Investment Network, се съхранява на защитени сървъри. Когато сте избрали парола, която ви позволява достъп до определени части от нашия сайт, вие носите отговорност за запазването на тази парола в тайна. Молим ви да не споделяте парола с никого. За съжаление предаването на информация през интернет не е напълно сигурно. Въпреки че ще направим всичко възможно, за да защитим вашите лични данни, не можем да гарантираме сигурността на вашите данни, предадени на нашия сайт; всяко предаване е на ваш собствен риск. След като получим вашата информация, ще използваме строги процедури и функции за сигурност, за да се опитаме да предотвратим неоторизиран достъп.

Трансфери в държави извън ЕС и ЕИП

Ние не прехвърляме лични данни на граждани на ЕС извън ЕС/ЕИП

Достъп и коригиране на вашата информация

Ако искате да потвърдите, че Webit Investment Network обработва вашите лични данни, или да имате достъп до личните данни, които Webit Investment Network може да има за вас, или имате други въпроси, моля, свържете се с нас

Можете също така да поискате информация чрез нашия относно: целта на обработката; съответните категории лични данни; кой друг извън Webit Investment Network може да е получил данните от Webit Investment Network; какъв е източникът на информацията (ако не сте я предоставили директно на Webit Investment Network); къде се съхраняват личните данни и колко време ще бъдат съхранявани. Имате право да коригирате записа на вашите лични данни, поддържан от Webit Investment Network, ако е неточен. Можете да поискате от Webit Investment Network да изтрие тези данни или да преустанови обработването им, при определени изключения. Можете също така да поискате от Webit Investment Network вашите лични данни да бъдат допълнени или актуализирани, или да ги трансформирате в анонимен формат или да блокирате всички данни, съхранявани в нарушение на закона, както и да се противопоставите на тяхното третиране по всякакви и всички законни причини. Можете да оттеглите съгласието си за обработване на лични данни или по-нататъшно обработване на лични данни от Webit Investment Network по всяко време.  Можете също така да поискате Webit Investment Network да спре да използва вашите данни за целите на директния маркетинг. Имате право да подадете жалба до съответния орган за защита на данните, ако имате притеснения относно това как Webit Investment Network обработва вашите лични данни. Когато е технически осъществимо, Webit Investment Network ще — при ваше искане — ще ви предостави вашите лични данни или ще ги предаде директно на друг администратор. Имате право да получите личната си информация в структуриран и стандартен формат.

Размерен достъп до вашите лични данни ще бъде предоставен безплатно на членовете на Webit Investment Network, участниците в конференцията и други при заявка, отправена към Webit Investment Network ако се свържете с нас. Ако достъпът не може да бъде предоставен в рамките на разумен период от време или по някаква причина достъпът е отказан, Webit Investment Network ще предостави обяснение защо достъпът е бил отказан. В такива случаи имате право да подадете жалба и до надзорния орган: Комисия за защита на личните данни на Република България, www.cpdp.bg.

Можете да прегледате и промените личната си информация, като влезете в уебсайта и посетите страницата на потребителския си профил. Можете също така да се свържете чрез нашата форма за контакт, за да поискате достъп до, коригиране или изтриване на лична информация, която сте ни предоставили.

Въпроси, притеснения или оплаквания

Ако имате някакви въпроси или притеснения относно това Известие за поверителност, моля, свържете се с нас